Aktiviteter for frivillige

For at styrke sammenholdet i gruppen og opkvalificere de frivillige, bliver der arrangeret spændende kulturelle aktiviteter samt kurser.

12.01.19

Festligt sving hula skørterne

Hawaii var temaet ved årsfesten i Yallah!dk, 12. januar, hvortil var inviteret en række mennesker, som har hjulpet og støttet projektet. Det blev en festlig og fornøjelig aften, med masser af sving i hula skørterne og blomsterkransene.

Inden festlighederne startede holdt Yallah!dk møde, hvor de frivillige drøftede begivenhederne i det forgangne år og indholdet i projektet fremover.

Derefter gik det løs med sjov og hygge, samt med en fabelagtig skattejagt rundt i lokalerne hos Cirkus Tværs, hvor festen blev holdt. Storsmilende pakkede vinderholdet skatten op, mens alle morede sig over de mange sjove og udfordrende opgaver, de havde været igennem.

Efter maden og desserten blev der hygget, snakket og spillet forskellige spil til langt ud på aftenen.

Se flere billeder her

28.10.17

Sammen i teatret – Yallah!

Teaterstykket Dansk, på Svalegangen i Aarhus, var målet for en fælles teatertur for Yallah!dk, en lørdag i november. Stykket er en integrationskomedie og således aldeles relevant for de frivillige historiefortællere i Yallah!dk, der her fik ny inspiration og blev underholdt samtidig.

Udflugten sluttede af med fælles spisning på en restaurant, hvor snakken gik livligt om teaterstykket og meget andet. En god fælles oplevelse var det, lærerig, inspirerende, underholdende og dejlig at være sammen om.

Se flere billeder her

17.08.17

Infomøde

Projektet er skudt i gang, og vi har nu holdt vores informationsmøde, hvor vi fortalte de tilstedeværende om projektet. Vi havde besøg af Ilham Mohammed Ali fra De Blå Stjerner, som delte sine erfaringer med at komme og fortælle sin personlige historie. 

November 2018

Yallah fortælle-kursus

Yallah!dk har holdt et meget intensivt fortælle-kursus for sine medlemmer. Det forløb over to weekender, og med flere timer med individuel undervisning ind imellem.

Skuespiller og instruktør Gitte Christensen, tidligere leder af Eutopia Stage i Aarhus, underviste, instruerede og guidede Yallah’erne, hvilket virkelig har højnet kvaliteten i de personlige historie-fortællinger og fremførelsen af dem.

I Yallah!dk glæder vi os nu til en ny sæson, hvor vi kan komme ud og fortælle vores historier.

Fortælle-kurset var støttet af FO-Aarhus, Aarhus Kommunes Kulturforvaltning og Interkulturelt Center.

Se flere billeder her

26.08.17

Workshop for frivillige

Workshoppen var en blanding af oplysning om projektet, eksempler på den gode og mindre gode personlige historie, samt en masse om hvordan man opbygger sin personlige historie, kommunikerer med publikum og hvordan man får sine pointer ud til tilhørerne. Vi havde også besøg af Asar Jaradat, som er en ung forfatter, opfinder og aktivist, samt maskiningeniørstuderende. Hun delte sine erfaringer med os og kom med gode råd i forhold til det at stå på en scene foran et publikum og hvordan man kan overvinde sin nervøsitet. Det var en hyggelig og lærrig workshop.

Se flere billeder her