Aktiviteter

På denne side ses vores tidligere og kommende aktiviteter

Kommende aktiviteter

Vi er med til åbningsfesten søndag d. 21. januar kl. 14-17 i Ridehuset ved Rådhuset. Kom forbi og snak med os, hvor du også kan deltage i vores konkurrence med en lækker præmie. Vi byder på en palæstinensisk snack. Klik på knappen for at viderestilles direkte til Facebookbegivenheden.

Den 16. december har du mulighed for at lave et flot armbånd som gave til en du holder af. Der kan laves armbånd til kvinder, mænd, unge og børn. Det er helt gratis. Alle er velkommen, og tilmelding er ikke nødvendigt.

Mens vi arbejder serveres kaffe, te, saft og snacks.

Den 16. november kl. 19:30 har du der bor i Mårslet en mulighed for at komme til et gratis foredrag med Yallah!dk i Sognehuset. Klik på knappen for at viderestilles direkte til Facebookbegivenheden.

Vi er med ved Kulturbazar søndag d. 24. september kl. 13-16 i Ridehuset ved Rådhuset. Kom forbi og snak med os, hvor du også kan deltage i vores konkurrence med en lækker præmie. Vi byder på en palæstinensisk snack. Klik på knappen for at viderestilles direkte til Facebookbegivenheden.

Den 26. august kl. 13 holdes der en workshop for de nye frivillige. Er du interesseret i at være med, så skriv til os. På workshoppen skal vi snakke om, hvordan vi kan blive gode til at fortælle vores personlige historie. Asar Jaradat, som er forfatter, opfinder og aktivist, samt maskiningeniørstuderende, kommer forbi og deler sine erfaringer med os.

Har du lyst til at være med eller bare høre mere om os? Så kom til vores infomøde torsdag d. 17.08.17 i Foreningernes Hus.